Széchenyi pályázat

Széchenyi pályázat

 

Kedvezményezett neve: PARTI-GARÁZS Kft.

Project címe: Garázskapuk cseréje és napelemes rendszer telepítése a PARTI-GARÁZS Kft-nél

Szerőzdött támogatás összege: 10 341 592 Ft

Támogatás mértéke: 55%

Projekt tartalmának bemutatás:
A projekt megvalósítási helyszíne a cég székhelye volt, ahol a cég főtevékenységét szolgáló épület korszerűsítésére került sor.

A projekt keretében elkészült a telephely szekcionált garázskapuinak cseréje. Az elavult nyílászárókat kétrétegű, horgonyoztt acéllemez kapukra cseréltük, amik 40 mm vastag poliuretán hőszigetelést is tartalmaznak. A tartósság érdekében a lemezek mindkét oldala festett.

A cserével jelentős energiamegtakarítást érhetünk el, mert a külső és belső terek között javítottuk a hőszigetelés mértékét. A kapunik az épület homlokzatának egy jeletős részét adják a mértéküknél fogva, így a hűtés és fűtés hatékonyságának növelésében nagyon nagy segítséget jelet ezek cseréje.
A projekt keretében sor került egy komplett, 30 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer telepítésére is. Ennek köszönhetően csökkenteni tudjuk az üzemeltetési költségeinke, és az energiafelhasználunk jelentős részét megújuló energiával taudjuk kiváltani.

A projekt megválósításával a cég székhelyeként szolgáló műhelyt magasabb energetikai szintre emeltük. Az üemeletetés ezzel hatékonyabb és olcsóbb lett, ami természetesen közvetve hat a cégünk eredményességére is. Nagyot léptünk előre abban, hogy a feladatink elvégzése során a lehető legkisebb környezeti terhelést érjünk el, amivel keveebb energiára lesz szükség a műhely hűtésére és fűtésére illetve az energiaigényünk legnagyobb részét már megújuló energiaforrásból biztosítjuk.

Projekt befezési dátuma: 2022.03.29.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01539

Cím: 2458 Kulcs, Szerviz út 3.

Tel.: 20/321-3155

E-mail: info@partigarazs.hu